Informacije o dostavi

Prodaja proizvoda od plastike se vrši tako što kupac putem našeg sajta pregleda i odabere svoje proizvode, ostavi svoje podatke i naš operater ga kontaktira putem telefona tj daje kupcu informaciju o statusu njegove porudžbenice.

Da bi prodaja plastičnih proizvoda bila efikasna, neophodno je da kupac ostavi sve svoje validne podatke :

  • Ime poslovnog subjekta
  • adresa, poštanski broj
  • kontakt telefon, mejl
  • PIB i matični broj svog preduzeća.

Cene će biti moguće videti tek onda kada se registrujete na našem sajtu sa gore navededim podacima. Od nas dobijate podatke za pristup i cene će onda moći da budu vidljive.

Prodaja plastičnih proizvoda je jedino moguća samo na teritoriji Srbije.

Boje proizvoda: Ne možemo uvek garantovati za tačno stanje artikala po bojama. Zbog velikog izbora boja naših proizvoda od plastike, uvek se prvo konsultujemo sa kupcem ukoliko određene boje nema na stanju, da li želi drugu boju ili odustaje od porudžbenice. Zato možemo sigurno garantovati da nikad na svoju ruku nećemo slati proizvode kupcima ukoliko nisu određenih boja koje su prvo bile poručene.

Postoji mogučnost da pojedine artikle nemamo trenutno na stanju i da su u procesu poručivanja!!! Stoga molimo sve kupce za strepljenje kako bi proizvodi mogli nesmetano doći do njih.

Isporuku vršimo kuriskom službom BEX/CITY i drugi. Cena dostave je od 290,00 RSD po paketu do 5kg. Od 5 do 15kg cena dostave je 590 din. Za veće težine i gabarite dostava ide i do 1500 rsd (paleta 3600 din)

REKLAMACIJE:

Rok za reklamaciju od trenutka preuzimanja pošiljke je 24h (proizvod nije onaj koji ste poručili, drugi model, nije upakovano po dogovoru i sl).

– broj porudžbine

– ime i prezime na koga je glasila pošiljka

– razlog reklamacije

Rok za odgovor reklamacije je 8 radnih dana.

Preuzmite – Reklamacioni list

Oštećenja / lom u transportu: Ukoliko je paket polomljen, oštećen, izgreban, u roku od 24h treba da kontaktirate reklamacije brze pošte koja vam je dostavila paket! Stoga sve kupce molimo da čim prime pošiljku da dobro prekontrolišu svoj paket.  Reklamacije šaljete na info@plastikaonline.rs zajedno sa sledećim podacima:

Ukoliko je došlo do loma molimo sve kupce da sačuvaju sva pakovanja u kojima je bio paket.

Ukoliko kupac želi da zameni svoj proizvod za drugi (predomisli se), zakonski rok je 14 dana, stim da kupac snosi troškove dostave. Proizvod ne sme biti korišćen i mora se vratiti u istom pakovanju kako je stigao do vas, kako se ne bi polomio prilikom transporta.

Pri reklamaciji, kupac prvo treba da vrati proizvod na uvid u naše prostorije (Duška Ivančevića 3, 22320 Inđija). Ukoliko je sve u redu i reklamacija bude uvažena, mi tek onda šaljemo novi proizvod.

Hvala vam na razumevanju,

Status porudžbine:

Objašnjenje statusa porudžbine:
1.Vaša porudžbina je data na spremanje Očekujte da vas uskoro kontaktira naš operater oko dostave i provere identiteta kupca. Ukoliko se ne budete javljali na telefon, udžbenik/knjige nećemo isporučivati. Ukoliko se niste javili, operate će vas opet pozvati. Operater će nakon drugog telefonskog pokušaja da vam pošalje SMS/VIBER poruku na vaš ostavljeni broj mobilnog telefona. Ukoliko niste u prilici da se javite, možete porudžbinu potvrditi i putem SMS/VIBER poruke. Napomena: Postoji mogućnost da je artikal poručen istovremeno od strane drugog kupca i da vašeg artikla ne bude više na stanju u datom trenutku. Takođe o ovoj promeni ćemo vas izvestiti telefonski ili putem imejla. Rok za isporuku je najkasnije do 7 dana!)
3.Nema na stanju! (Žao nam je! Trenutno artikla više nema na stanju. Ukoliko želite da vas obavestimo pri njegovom dolasku, potvrdite nam na naš imejl sa vašim brojem porudžbine info@plastikaonline.rs). Ovu poruku dobijate kada artikala iz nekog razloga više ne bude u datom trenutku.
4.Vaša porudžbina je poslata! (Poštovani, očekujte artikal uskoro na vašoj adresi. Napomena: javite se kuriru brze pošte kad vas bude zvao na telefon kako bi mogao da prema proceduri izvrši dostavu artikala)
5.Porudžbina je otkazana! (Kupac je otkazao porudžbinu!) Uvek vam je omogućeno da otkažete vašu porudžbinu sve dok ne dobijete poruku da je vaša porudžbina poslata.